Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

НачалоМарки

Sass & Belle

Филтри
Sass & Belle

Sass & Belle

Марката е създадена през 1998г. от Richard Stone. Връщайки се от работа в Бомбай, той пренася хиляди домашно направени жонглиращи топки. Осмелява се да се яви на Фестивала в Единбург (Edinburgh Fringe Festival), където продава всички топки. Вдъхновен от успеха, създал фирмата RJB Stone.

Повече от десетилетие по-късно, марката Sass & Belle разцъфва през 2009г. С все повече и повече колекции, проектирани с любов и разцъфнали със собствен стил и идентичност, е имало необходимостта от създаването на нова марка, отразяваща мечтите на дизайнера. Перфектното съчетание от комбинацията на двете имена на по-големите дъщери на Richard - Saski & Alma Belle с двете малки птици, представящи тяхната забавна и завладяваща природа.

Sass & Belle бързо се превръща в международно обожавана марка, разпространявайки причудливия й стил в Европа и извън нея.Създавайки по нещо малко за всеки, дизайнерският екип, базиран в Лондон, влага въображение и страст във всичко, което създава. Вдъхновени от най-новите тенденции, те винаги са заети да мечтаят за нови идеи, пълни с радост, въображение и собствен почерк.

0

продукти